• Personvernerklæring

  Vi i Norsk kulturskoleråd er opptatt av å beskytte dine personopplysninger.
  Personvernerklæringen og bruksvilkårene, og informasjon om cookies gjelder for alle våre nettsteder, bla. www.korarti.no,  og øvrige digitale tjenester, som e-postabonnement og registrering av informasjon gjennom skjemaer.

   

  Vilkårene styrer alt vi gjør innen innsamling, behandling, bruk av data og dine rettigheter til innsyn, endring og sletting av personlig informasjon.

  Ved å benytte våre digitale kanaler samtykker du til vilkårene.

  Hvis du er uenig i datapraksisene som er beskrevet i vilkårene, bør du unngå å bruke våre digitale kanaler.

   

  Vår personvernerklæring og bruksvilkår finner du her:  

  http://www.kulturskoleradet.no/om-oss/personvernerklaering-og-brukervilkar

   

   

 • Hvordan logger jeg inn med Feide?

  På logg inn-sidene finner du en egen knapp for Feide-logg inn. Her velger du hvilken kommune du er tilknyttet og benytter brukernavn og passord som du har mottatt fra Feide.

   

  Hvis du har problemer med å logge inn kan det være at kommunen ikke har åpnet for tilgang til Kor Arti'. Kontakt din skoles IT-ansvarlig for å åpne tilgang.

   

  Vi henter og lagrer ikke personinformasjon fra din bruker, men vi benytter vi din enhet (skole/kommune) sitt organisasjonsnummer eller bedriftsnummer på din brukerprofil for å verifisere deg som bruker.

 • Jeg får ikke logge inn med Feide

  For at din bruker skal kunne logge inn krever det at kommunen har åpnet for tilgang til Kor Arti’. Kontakt din skoles IT-ansvarlig for å åpne tilgang.

   

  Dersom dette er gjort av kommunen og du får fortsatt ikke logge inn, kan det være at det er registrert et annet organisasjonsnummer eller bedriftsnummer hos oss enn det som er registrert i Feide.

   

  Kontakt oss hvis dette er tilfelle.

   

 • Hvordan sette opp databehandleravtale med Kor Arti'

  Last ned dette dokumentet for å sette opp databehandleravtale med oss eller gå til denne siden https://feide.iktsenteret.no/publications for å laste ned en mal fra Feide.

 • Anbefalte nettlesere

  Siste versjoner av Chrome, Firefox, Opera, Safari og Edge.

   

  Internet Explorer støtter ikke Web Audio API som benyttes for å spille av sanger og kan dessverre ikke benyttes for å spille av sanger.

 • Hvor kan jeg bestille Kor Arti'-cd-er og -hefter?

  Dersom dere ønsker å kjøpe cd-er og hefter fra Kor Arti' kan dere følge denne lenken til Norsk Kulturskoleråds bestillingsside.

   

  Dere kan også finne direkte lenke til den enkelte cd og hefte under innhold på sanginformasjonen til den digitale versjonen. 

 • Hvordan lage snarvei til Kor Arti' fra egen mobil og eget nettbrett

  Ved å lage snarvei til Kor Arti' sin hjemmeside vil du ha lettere tilgang til Kor Arti'.

   

  Veiledning for Iphone/Ipad:

  1. Gå til korarti.no/logg-inn. Dette blir da siden som åpnes ved klikk på Kor Arti' i hjem-skjermen.

  2. Klikk på mer valg nederst på Safari nettleseren (ikonet har en boks med pil ut av seg) og velg "Legg til på hjem-skjerm".

  3. Da vil du få opp en skjerm hvor du kan sette navn på snarveien din f.eks "Kor Arti'", som vil vise på hjem-skjermen din da med ikonet som viser til venstre i samme skjermen,

   

  Veiledning for Android: 

  Chrome-nettleser:

  1. Gå til korarti.no/logg-inn. Dette blir da siden som åpnes ved klikk på Kor Arti' i hjem-skjermen.

  2. Klikk på de vertikale prikkene til høyre for adressefeltet øverst i nettleser.

  3.Velg "Legg til på startsiden".

  4. Da vil det komme opp en dialogboks, hvor du kan sette navn på snarveien din f.eks "Kor Arti'" sammen med ikonet for Kor Arti'.

   

  Firefox-nettleser: 

  1. Gå til korarti.no/logg-inn. Dette blir da siden som åpnes ved klikk på Kor Arti' i Hjem skjermen.

  2. Klikk på de vertikale prikken til høyre for adressefeltet øverst i nettleser.

  3. Velg Side > Legg til på forsiden.

   

  Veiledning for Windows 8, 8.1, RT

  1. Gå til korarti.no/logg-inn. Dette blir da siden som åpnes ved klikk på Kor Arti' i Hjem skjermen.

  2. Dra opp applikasjonsbaren nederst i nettleseren og trykk på stjerne ikonet.

  3. Trykk på Fest (på engelsk Pin)-ikonet. 

  4. Da vil det komme opp en skjerm hvor du kan sette navn på snarveien din, f.eks "Kor Arti", sammen med ikonet for Kor Arti'. 

   

  Veiledning for Windows Phone:

  1. Gå til korarti.no/logg-inn. Dette blir da siden som åpnes ved klikk på Kor Arti' i hjem-skjermen.

  2. Dra opp applikasjonsmenyen nederst i nettleseren og velg "Fest til start".

 • Oppsigelse av avtale med itsLearning og Fronter

  I forbindelse med overgang til ny webløsning for Kor Arti har Norsk kulturskoleråd besluttet ikke å videreføre avtaler med leverandører av ulike læringsplattformer.

   

  Dere kan velge å legge ut en lenke til Kor Arti’ sin pålogg i f.eks. itsLearning / Fronter:   https://www.korarti.no/logg-inn

 • Hvordan lage og redigere spillelister
 • Ikke lyd på min iPhone når jeg benytter Kor Arti'

 • Info om nettressursen Kor Arti

  www.korarti.no er en digital læringsressurs som er utviklet og driftes av Norsk kulturskoleråd. Målet med Kor Arti’ er å skape en kulturell opplevelse der ny teknologi fremmer tradisjoner, musikkarv og interesse for sang. Læringsressursen inneholder 430 sanger som tilbys skoleverket / barnehage og produsent er Bård Hestnes. Til disse sangene er det spilt inn egne singback der man har mulighet til å skru opp eller ned melodistemmen. Brukerne kan lage sin egen lydmix etter behov og i avspilleren er det også mulig å jobbe med deler av låten, f.eks. vers, bridge eller bare refreng. Det er synket tekst til musikken slik at det er svært brukervennlig. Nettressursen har egen søkefunksjon der man kan søke på tittel, komponist, tekstforfatter eller artist.

  Kor Arti’ skal være et lavterskeltilbud som ikke krever at man må være musikkutdannet og vi ønsker at sangen skal benyttes i alle grunnskolens fag. Biblioteket, med 430 sanger, Digital Utgave > Kor Arti' er klassifisert i ulike temaer som f.eks. miljø, vennskap, flerkulturell og fred med flere. Læringsressursen fungere på datamaskin, interaktive tavler, nettbrett (iPad) og mobil. Det er mulighet å opprette egne spillelister slik at ansatte og elever kan se hva andre trinn på skolen synger.

  Læringsressursen har også en egen nyhetsfeed Nyheter > Kor Arti' som gir mange nyttige tips til hvordan og hvilke sanger som kan benyttes til ulike merkedager som FN – dag, Verdensdagen for psykisk helse, 17. mai, samt sanger om flyktninger /inkludering og tverrfaglig opplegg. På læringsressursen fins også videoer med koreografi til flere av sangene.  

  Det er utarbeidet en egen Hjelp – meny med nyttige tips om nettstedet og installasjon av Kor Arti’ appen. De fleste brukerne logger seg inn via Feide. Informasjonen om Kor Arti’ finnes også på sosiale medier som Facebook og Twitter. Databehandleravtale / GDPR kan lastes ned på Kor Arti’ sin HJELP – meny. Se også: (95) Kor Arti - YouTube