Finsk barnekor.JPG

16 nye Kor Arti'-sanger klare til skolestart

TRONDHEIM: Kor Arti' digital utvider repertoaret med 16 nye sanger ved skolestart høsten 2020. Som tidligere er det stor variasjon blant sangnyhetene, som spenner fra aktuelle barnesanger til tøffe poplåter med høy allsangfaktor. Nå er totalt 385 sanger å finne for den som abonnerer på Kor Arti' digital.

 

Norske sanger, med gode tekster, dominerer Kor Arti'-nyhetslista i høst. Dette er sanger som det kan jobbes tverrfaglig med i skolehverdagen, sier Bård Hestnes, prosjektleder for Kor Arti' digital.

 

Her er de 16 nye sangene som nå innlemmes i Kor Arti'-repertoaret, som alle abonnenter på denne læremiddeltjenesten finner på korarti.no:

 

Sangtittel
A million dreams
ABC-sangen
Believer
Bestevenn
Innestemme
Milkshake 
Morgendagens søsken
Nøtteliten
Når jeg blir 66
Optimist
Our last summer
Passe på sang
Sang om framtida
Starman
The Final Countdown
Venner

 

Mer informasjon om de 16 sangene finner du her

 

Sammen med de 16 nye sangene fins ytterligere 369 sanger på nettressursen korarti.no. Blant disse er samtlige sanger fra den populære Kor Arti'-serien med cd-er, Volum 1-20. Den typer utgivelser blir det ikke flere av, men repertoaret på korarti.no vil utvides også framover.

  

Kor Arti'-materiell kan fortsatt bestilles

 

Fra 1997 og fram til 2016 ble det årlig utarbeidet nytt undervisningsmateriell (cd og hefte) i Kor Arti’-serien med tilhørende kurs. 

 

Her kan du bestille undervisningsmateriell fra hele Kor Arti’-serien

 

Tekst og foto: Egil Hofsli (Utlagt: 14. august 2020)