2017 Halloween 25.10.jpg

Egen Halloween-sang på korarti.no

Halloween er rett rundt hjørnet, 31. oktober skjer det. Og selvsagt tilbyr læringgsressursen Kor Arti'  en egen Halloween. På korarti.no finner du den passe skumle låten "Halloween: Bø! Uhu! Uæææhh!".

 

Halloween feires årlig på ulike måter omkring datoen 31. oktober, som er dagen før Allehelgensdag. Markeringa av kvelden er opprinnelig en kristen skikk som har utviklet seg til en ikke-religiøs feiring.

Halloween-feiringen i Norge er særlig påvirket av tradisjoner fra folkelig og kommersiell populærkultur i USA.

 

Kor Arti’ med egen Halloween-sang

 

På korarti.no finner du en spennende og litt skummel Halloween-sang. Sangen er laget av Lage Thune Myrberget, Askild Hagen og Håkon Johnson. Sangen kan være litt vanskelig for de minste så det kan være lurt å lytte til originalen som du finner lenke til når du har lasta inn sangen. 

 

På origalversjonen, som du finner lenke til på korarti.no, er rockvokalisten Åge Sten Nilsen gjesteartist på deler av sangen.

 

Det er utarbeidet ulike pedagogiske opplegg i forbindelse med Halloween. Disse pedagogiske tipsene finner du under hengemenyen "For lærere".

 

Kor Arti' er en abonnementstjeneste for skoler, og korarti.no kan brukes av lærere, elever og andre tilknytta et slikt abonnement.