Flyer Korarti-2019.jpg

Kor Arti' på Røros 2019 - med 15 nye sanger

RØROS: For tredje året på rad: Det blir Kor Arti' på Røros også i 2019. Denne gangen er 5. og 6. november datoene du skal merke av i kalenderen om du vil til bergstaden for å lære nytt Kor Arti'-stoff, oppfriske allerede utgitt undervisningsmateriell og lære annet som er relevant for sangundervisning i kultur- og grunnskolen. 15 nye Kor Arti'-sanger foreligger til konferansen.

 

Etter at Norsk kulturskoleråd i 2016 slutta å reise landet rundt og holde Kor Arti'-kurs, er Kor Arti' på Røros et kjærkomment konferansetilbud for de kulturskole- og grunnskolelærerne som har aller mest fot for samsangkonseptet Kor Arti’.

 

Fjorårets første konferanse følges opp med ny konferanse samme sted. På Røros Hotell, tirsdag 5. og onsdag 6. november.

 

Påmelding til Kor Arti' på Røros 2019 åpner i august - før skolestart.

 

Nærmere informasjon om påmelding og flere detaljer om programmets innhold o.l. kommer etter hvert her på kulturskoleradet.no og i nyhetsbrevet Kulturtrøkk. Nyhetsbrevet kommer annen hver uke i skoleåret, og er gratis å abonnere på.

 

Mye velkjent – og mye  nytt

 

De landsdekkende Kor Arti'-kursene samlet årlig mange hundre kultur- og grunnskoleansatte. Årets konferanse vil inneholde mange velkjente Kor Arti’-element. Med fokus på aktivitet og opplevelse skal sanger henta fra Kor Arti’ digitals rikholdige meny på korarti.no presenteres på profesjonell måte.

 

Flere spennende og dyktige eksterne bidragsytere skal på banen på Røros. Kjente er de også. Hvem disse er får du vite i august og september. Men allerede nå er det klart at mange av de faste og drevne Kor Arti'-instruktørene er klare til ny innsats. Og som på forrige Kor Arti'-konferanse: I tillegg til et rikholdig faglig tilbud, blir det musikalsk forspill før felles middag første dag, med rikelige mengder av allsang og gode muligheter for sosial trivsel.

 

Kor Arti'-materiell kan fortsatt bestilles

 

Fra 1997 og fram til 2016 ble det årlig utarbeidet nytt undervisningsmateriell (cd og hefte) i Kor Arti’-serien med tilhørende kurs. 

 

Her kan du bestille undervisningsmateriell fra hele Kor Arti’-serien