2022 Kor Arti sanger foto Can Stock Photo -serrnovik.jpg

Lyst til å jobbe med Kor Arti'? Stilling ledig!

Det er ledig en rådgiverstilling i Norsk kulturskoleråd, en 50%-stilling med mulighet for utvidelse og der arbeidsoppgaven er knytta til Kor Arti'.

 

Norsk kulturskoleråd søker etter en medarbeider i 50%-stilling med hovedoppgave å drifte og utvikle Kor Arti´, Kulturskolerådets digitale lærings- og nettressurs for sang, musikk og dans.

 

Siden 1990-tallet har Kulturskolerådet produsert undervisningsopplegg, kurs, sanghefter og cd-er. I 2012 ble en webbasert løsning, rettet mot elever i SFO, grunnskole og kulturskole, lansert. I 2016 fikk nettressursen et nytt løft, og Kor Arti´-biblioteket inneholder i dag 430 sangtitler. I 2023 ble ressursen utvidet med Kulturskolerådets «Ut på golvet»- tilbud, som inneholder 160 danseaktiviteter.

 

Om stillingen

 

Arbeidsoppgaver vil – i samarbeid med dine kommende kolleger i Norsk kulturskoleråd – være

 

 • ansvar for drift og videreutvikling av nettressursen korarti.no, herunder utvelgelse og tilrettelegging av i hovedsak aktuelt barnesangrepertoar
 • markedsføring av læringsressursen Kor Arti’ og bruk av sosiale medier
 • kommunikasjon med rettighetshavere, klarering og utbetaling av vederlag i samarbeid med andre instanser
 • support og oppfølging av Kor Arti’-abonnenter
 • årlig innspilling og produksjon av 20 singback som tilbys barnehage og skoleverk

 

Ved en eventuell utvidelse av stillingen må en regne med å få andre oppgaver i Norsk kulturskoleråd.

 

Kvalifikasjoner

 

 • Høyere utdanning innen det musikkfaglige område, gjerne med grunnlag i pedagogikk og kunstfaglig undervisning
 • Kunnskap og erfaring i forhold til musikkteknologi og studioproduksjon. Herunder erfaring i bruk av programvare for musikknotasjon
 • God digital kompetanse og interesse for å sette seg inn i ulike systemer
 • Erfaring i bruk av Microsoft Office 365

 

Hvem er du?

 

Vi søker en engasjert medarbeider med gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper. Som ansatt i Norsk kulturskoleråd er det viktig å være målrettet og ha evne til å jobbe selvstendig og strukturert. Det er også nødvendig å ha god bransjekunnskap og evne til å bygge nettverk. Kulturskolerådets medarbeidere må ha en veiledende væremåte.

 

Har du erfaring fra prosessledelse, som pedagog eller som rådgiver fra relevant virksomhet, er det bra. Vesentlig er å ha et engasjement for kvalitet i opplæring innen kunst og kultur for barn, unge og voksne med utgangspunkt i de kommunale kulturskolene. Stillingen vil innebære noe reising. Kontorsted vil avklares i samarbeid med søker.

 

Vi tilbyr

 

 • 50%-stilling med mulighet for utvidelse
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Lønn etter avtale med grunnlag i HTA

 

Søknadsfrist: 8. april 2024.

 

Spørsmål om stillingen rettes til Bård Hestnes, leder for næringsgruppe, Norsk kulturskoleråd – telefon: (+47) 91 52 00 01 eller Morten Christiansen, direktør i Norsk kulturskoleråd – telefon: (+47) 95 81 95 38.

 

Søknad og cv sendes til: post@kulturskoleradet.no