2018 Werring 16.8.png

Marthe Werring Holmern stiller på Kor Arti'-konferansen 2018

RØROS: Som i fjor: Det blir Kor Arti'-konferanse på Røros også i år, 20.-21. november. Og blant bidragsyterne er Marthe Werring Holmern, som skal bidra både med en forestilling og et verksted.

 

Denne gangen arrangerer Kor Arti'-konferansen tidligere på året enn tilfellet var i fjor. 20. - 21. november er altså datoene du skal merke av i kalenderen om du vil til Bergstaden for å se og høre Marthe Werring Holmern samt lære nytt Kor Arti'-stoff samt oppfriske allerede utgitt undervisningsmateriell.

 

Påmelding til Kor Arti'-konferansen 2018 er mulig her

 

"Meningen med sangen"

 

Marthe Werring Holmern har vært å se og høre i alt fra opera- og musikaloppsetninger til kirkemusikalske verk, på filmlerretet og som tangovokalist - både med og uten symfoniorkester. I tillegg til å være utøvende artist er hun i dag også lærer ved Hamar kulturskole. Werring Holmern har sin utdannelse fra musikkonservatoriet i Trondheim (NTNU) og Det kgl. Danske musikkonservatorium.

 

Hos en sanger er det mye som skal stemme, men hvem er det egentlig som bestemmer hva som stemmer? Marthe Werring Holmern - sånn cirka midt i livet - ser seg fram og tilbake med et skjevt og direkte blikk på hva som er meningen med sangen.

 

Til å hjelpe seg med det i denne forestillingen, som heter "Meningen med sangen", har hun med seg musikerne Michael Caplin (fiolin og klaverinstrument), Ole Petter Hallan (slagverk og perkusjon) og Gro Merete Hjertvik (piano).

 

I tillegg til forestillinga som vises ved begynnelsen av konferansen, vil Marthe Werring Holmern sammen med Gro Merete Hjertvik tilby et verksted med tittelen "Produksjon - fra idé til forestilling".

 

Kor Arti'-konferanse nummer to

 

Etter at Norsk kulturskoleråd i 2016 slutta å reise landet rundt og holde Kor Arti'-kurs, er Kor Arti'-konferansen et kjærkomment konferansetilbud for de kulturskole- og grunnskolelærerne som har aller mest fot for samsangkonseptet Kor Arti’.

 

Fjorårets første konferanse følges opp med ny konferanse samme sted. På Røros Hotell, tirsdag 20. og onsdag 21. november.

 

Påmelding til Kor Arti'-konferansen 2018 er mulig her

 

Nærmere informasjon om programmets innhold o.l. kommer kulturskoleradet.no og i nyhetsbrevet Kulturtrøkk. Nyhetsbrevet kommer annen hver uke i skoleåret, og er gratis å abonnere på.

 

Mye velkjent – og mye  nytt

 

De landsdekkende Kor Arti'-kursene samlet årlig mange hundre kultur- og grunnskoleansatte. Årets konferanse vil inneholde mange velkjente Kor Arti’-element. Med fokus på aktivitet og opplevelse skal sanger henta fra Kor Arti’ digitals rikholdige meny på korarti.no presenteres på profesjonell måte.

 

Noen helt nye sanger kan det også bli å lære - samt lære å bruke i skolen - for deg som tar turen til Røros i november. Det blir også kreative verksted for kompetanseheving og gode eksempler på samsangundervisning som fungerer godt.

 

Flere spennende og dyktige eksterne bidragsytere skal på banen på Røros. Kjente er de også. Hvem disse er får du vite i august og spetember. Men allerede nå er det klart at mange av de faste og drevne Kor Arti'-instruktørene er klare til ny innsats. Som Norsk kulturskoleråds egne rådgivere Ingrid Almås, Bård Hestnes og Ragnhild Skille. Likeså flere av de øvrige instruktørene som i mange år var med i de turnerende kursteamene: Morten Huuse, Marianne Tovsrud Knudsen og Tor Egil Skaar.

 

Og som på forrige Kor Arti'-konferanse: I tillegg til et rikholdig faglig tilbud, blir det musikalsk forspill før felles middag første dag, med rikelige mengder av allsang og gode muligheter for sosial trivsel.

 

Kor Arti'-materiell kan fortsatt bestilles

 

Fra 1997 og fram til 2016 ble det årlig utarbeidet nytt undervisningsmateriell (cd og hefte) i Kor Arti’-serien med tilhørende kurs. 

 

Her kan du bestille undervisningsmateriell fra hele Kor Arti’-serien