img_1064.JPG

Ny cd, nytt hefte og nye kurs i høst

Ingen høst uten: Kor Arti'-kurs tilbys i 14 byer kommende høst. Cd og hefte er under produksjon til Kor Arti' volum 20.

 

16 kurs - 14 byer 

Men først skal Kor Arti' volum 20 gjennomføres, med stil og med høy kvalitet. Nytt kursmateriell i form av cd og hefte skal produseres. I alt er det planlagt 16 kurs i 14 byer landet rundt, og allerede nå kan du melde deg på det kurset som passer deg best.

 

I høst presenteres Kor Arti’ volum 20 i følgende byer, i tidsrommet 26. oktober - 30. november: Alta, Tromsø, Bodø, Sandnessjøen, Trondheim, Molde, Førde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Skien, Oslo, Hamar og Røros.

 

Kurset på Røros blir for øvrig en "spesialutgave", et todagers kurs med både festmiddag og konsert inkludert, og dette blir Kor Arti' sin store jubileumsmarkering. Også hit er alle som har lyst til å delta velkommen. 

 

Merk:kulturskoleradet.no/bestilling kan du også bestille tidligere utgitt undervisningsmateriell i Kor Arti'-serien. 

 

- Kom med den stemmen du har

 

– Ingen forkunnskaper trengs for å delta på et Kor Arti'-kurs - det viktigste er at du ønsker å bruke din stemme sammen med andre, sier Ingrid Almås.

 

Er du utdannet innen faget er det selvsagt ingen hindring. Her blir det mye å lære uansett. Deltakerne er ansatte fra kulturskole, grunnskole, barnehage og videregående skole fra hele landet. Med fokus på faglig utvikling og egenaktivitet presenteres undervisningsmateriellet på en profesjonell måte.

 

Kursholderne jobber i team og har lang erfaring fra både undervisning og korledelse av barn, unge og voksne samt erfaring som utøvende musikere. Som i alle år ønsker Norsk kulturskoleråd å sette sammen et repertoar som både ivaretar den norske sangskatten samt byr på sanger som fenger barn og unge anno det aktuelle året. Repertoaret ønsker en å holde mest mulig hemmelig fram til kurssesongen er i gang.

 

Utenom prosjektledelsen vil Morten Huuse også denne gangen være den viktigste medspilleren – i en rekke roller. Huuse tjenestegjør både som arrangør, musiker og tekniker i forbindelse med cd-produksjonen. I tillegg er han med på det ene av de to teamene som reiser landet rundt og kurses folket. På Huuses team fins for øvrig Almås og Hestnes samt Kristin Elvsveen Witry. Det andre teamet består av Ragnhild Skille, Marianne Tovsrud Knutsen og Tor Egil Skaar.

 

Les mer om denne nyheten på Norsk Kulturskoleråd sin side.