2020 Ut på golvet 7.1.png

Nyttårssalg på Ut på golvet-materiell

TRONDHEIM: Nå kan du og din skole styrke utvalget av danseundervisningsmateriell. Som et nyttårstilbud tilbyr Norsk kulturskoleråd alt undervisningsmateriellet fra det populære kurskonseptet Ut på golvet til sterkt rabatterte priser.

 

Om du handler raskt – salget er over når produktene ikke lenger fins på lager – kan du sikre deg og/eller din skole alle de åtte utgavene i Ut på golvet-serien til følgende priser:

 

  • Cd med hefte (som beskriver dansetrinnene): 190 kr (ordinær pris: 490 kr)
  • Dvd: 100 kr (ordinær pris: 300 kr)

Dagskurskonsept

 

Ut på golvet - dans og bevegelse, var et dagskurskonsept med dans i ulike former til bruk i grunnskole og kulturskole. Så lenge Norsk kulturskoleråd arrangerte slike kurs ble det cirka annet hvert år laget nytt undervisningsmateriell. Totalt ble det åtte utgaver, som begge besto av to deler: 1) cd og hefte 2) dvd.

 

– Vi håper både kulturskoler og grunnskoler som ikke har alle disse utgivelsene i sine hyller, nå kan tenke seg å fylle ut «hullene» i undervisningsmateriellet. Dette er også en utmerket mulighet til å erstatte skadet eller forsvunnet materiell, sier Bård Hestnes, rådgiver i Norsk kulturskoleråd.

 

Hestnes gjør oppmerksom på at Ut på Golvet-katalogen vil bli digitalisert og gjort tilgjengelig på nettressursen korarti.no. fra skolestart høsten 2023.