Cd - label - Vol20.png

TrondheimSolistene med på Kor Arti'-cd, Vol. 20

Orkesteret TrondheimSolistene har skapt seg et navn både nasjonalt og internasjonalt, og har samarbeidet med verdenskjentesolister flere ganger. Å ha med et orkester som er så forbundet med kvalitet - på en Kor Arti'-cd, det synes rådgiver Bård Hestnes i Norsk kulturskoleråd er stas.

 

- Klart vi er stolte av at TrondheimSolistene medvirker på en av Kor Arti'-sangene denne gangen. Vi har alltid forsøkt å ha med førsteklasses musikere på Kor Arti'-innspillingene, så også i år, sier Hestnes, som sammen med rådgiverkollegene Ingrid Almås og Ragnhild Skille utgjør prosjektledelsen for Kor Arti'-kurskonseptet.

 

TrondheimSolistenes deltar på låten "Cuando Cuando Cuando", der også bandet Mambo Compañeros deltar. En låt innspilt til Mambos nyeste cd, og nå altså med på Kor Arti' volum 20. Og Mambomusiker Morten Huuse var døråpneren til å få TrondheimSolistene med. Huuse har i mange år vært sentral i Kor Arti' - både i studio og som "kursmusikant". - Det var problemfritt å få TrondheimSolistene til å bidra på årets Kor arti'-cd, noe vi ser som en anerkjennelse av Kor Arti' som et kvalitetsprodukt, sier Bård Hestnes. 

 

I tillegg til TrondheimSolistene og Mambo Compañeros er det også andre dyktige musikere i sving på Kor Arti' volum 20: Andreas Aase (gitarer, lapsteel, mandolin), Kåre Kolve (saksofoner og fløyte), Øyvind Smidt (fele) og Morten Huuse (tangetinstrument og trekkspill). Huuse har også programmert og mikset, det siste sammen med Bård Hestnes, som også er cd-ens produsent.