2020 Kor Arti-guide 21.4.png

Manual og guide for korarti.no

TRONDHEIM: Nå er det laget en bruksanvisning og innholdsguide for korarti.no – i form av en video. Norsk kulturskoleråd håper det skal være til god hjelp for elever som bruker læringsressursen som del av sin hjemmeundervisning.

 

– Flere lærere som bruker Kor Arti’ i sin undervisning har etterlyst en oppskrift for hvordan elever som nå har hjemmeundervisning, kan benytte læringsressursen, sier Bård Hestnes, rådgiver og prosjektansvarlig for Kor Arti’ digital i Norsk kulturskoleråd.

 

– Det synges mye fra Kor Arti’-repertoaret i skolen, og når elevene er fysisk til stede administreres ofte læringsressursen av læreren via Smartboard. Situasjonen ble noe annerledes under koronakrisa, når undervisning foregår via nett. Likevel bør ikke hjemmeundervisning være til hinder for at det kan synges hjemme. Sangen får kanskje en ekstra kraft i disse koronatider, sier Hestnes.

 

Han håper videoen også vil være til hjelp for alle som har fått gratis tilgang til korarti.no i forbindelse med koronakrisa og som nå kanskje tester ut nettressursen for første gang.

 

– Videoen vil nok også kunne være til nytte for lærere som ikke er så erfarne i bruk av Kor Arti’, sier Bård Hestnes i Norsk kulturskoleråd.

 

Videoen fins på Vimeo her               Videoen fins på YouTube her

 

Tekst: Egil Hofsli (Utlagt: 21. april 2020)