2018 julesanger 5.12.jpg

Kor Arti' tilbyr over 60 julesanger

Advent og førjulstid er for mange høysesong for sang og musikk i fellesskap. Ikke minst i skolesammenheng. På læringsressursen Kor Arti' fins nå 61 julerelaterte sanger for deg som abonnerer på tjenesten.

 

I høst er Kor Arti'-utvalget utvidet med flere nye sanger, nå senest med den originale versjonen av Santa Lucia. Og tidligere i høst ble tre andre julesanger lagt til på Kor Arti's julerepertoar, som abonnentene finner under fanen Jul.

 

I tillegg kan du altså velge blant over 50 andre julesanger når du har logget deg inn på korarti.no og klikker Jul i temamenyen. Her finner du tradisjonelle julesanger og nyere julesanger - blant annet et julepotpurri fra MGPjr.

 

Norsk kulturskoleråd erfarer at desember er en måned med svært høy trafikk på nettressursen Kor Arti' digital. Avspillingsloggen viser at det synges svært mange julesanger i barnehager og skoler i førjulstida.

 

To arrangement tilpassa skolekorps og barns toneomfang

 

- Blant julesangutvalget fins også to julemelodier som er arrangert for korps og sang av Nils Graftås, «Det lyser i stille grender» og «Nå tennes tusen julelys». Arrangementene er tilpassa skolekorpsnivå og barns toneomfang, sier Bård Hestnes, rådgiver i Norsk kulturskoleråd.